Tisztelt Horgásztársak!

A Mosonmagyaróvári Horgász Egyesület január 21-én, csütörtökön 16:30 órától megkezdi a 2021-es állami és területi jegyek árusítását az Egyesület irodájában (Mosonmagyaróvár,  Pálffy Villa - Civil ház, Szent István király út 12.).

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Civilházba való belépés kizárólag maszkban lehetséges, és az iroda előtti folyosón a megfelelő védőtávolság megtartása érdekében egyszerre maximum 3 fő várakozhat. A jegyvásárlás gyorsítását a tavalyihoz hasonlóan egy Horgászjegy megrendelő lap kitöltésével próbáljuk segíteni. Ez a nyomtatvány az előtérben kihelyezésre kerül, így várakozás közben kényelmesen ki lehet tölteni. Ezenkívül PDF formátumban, a Facebook csoportban és a honlapunkon is megtalálható lesz, ha valakinek módjában áll otthon kinyomtatni és kitölteni még gyorsabbá tehetjük az ügyintézést. Ismételten felhívjuk a figyelmet a leadandó fogási napló szabályos kitöltésére!

Az idei évtől a sorban állás elkerülése végett lehetőséget biztosítunk horgásztársainknak arra, hogy horgászjegyeiket megrendeljék, és az elkészült okmányokat egy következő időpontban vegyék át az irodánkban. Ehhez szükség lesz a Horgászkártyára, a pontosan kitöltött Horgászjegy megrendelőre, illetve a Horgászengedélyek ellenértékére. Ezt az ügyintézési módot egy kollégánk soron kívül fogja végezni.

Az iroda nyitva tartása a továbbiakban:

Januárban, februárban és márciusban kedden és csütörtökön:
16:30 - 18:30 óráig

Áprilistól keddenként:
16:30 - 18:30 óráig

További információ:
+36 70 5140039 (Gratzoll László) 
+36 20 5499073 (Fekete Ádám)

Bízunk abban, hogy a vírus okozta korlátozások ellenére is gördülékenyen tudjuk Önöket kiszolgálni. Ehhez kérjük megértésüket, türelmüket és segítőkészségüket!

Gratzoll László
elnök