Tisztelt Horgásztársak!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Egyesületünk a jövő évi horgászengedélyek árusítását 2021. január 21-én (csütörtökön), 16:30 órakor kezdi meg. A koronavírusra való tekintettel az iroda előtti folyosón, a megfelelő védőtávolság megtartása érdekében egyszerre maximum 3 fő várakozhat! A várakozás és a horgászjegy vásárlás közben természetesen a maszk használata kötelező! A várhatóan lassabb ügymenet miatt kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk a zökkenőmentes kiszolgálás érdekében.

A januárban esedékes éves Közgyűlést a járvány terjedésére tett óvintézkedések miatt elhalasztjuk. Az Egyesület vezetősége, illetve a különböző bizottságok elkészítik az éves beszámolókat, ezeket online közzé fogjuk tenni a Facebook oldalunkon, és a honlapunkon. Az egyesület vezetősége úgy döntött, hogy a januári Közgyűlésen elfogadott 3000 forintos környezetvédelmi hozzájárulást a körülményekre való tekintettel 2000 forintra mérsékeljük.

A 2021-es saját területi jegyek áraiban, illetve az Egyesület horgászrendjében csak minimális változások történtek, ezekről a következőkben részletesen tájékoztatjuk Önöket, kiegészítve a Megyei Szövetség által végrehajtott ár- és horgászrendi változásokkal. A poszthoz csatoljuk ezeket az információkat .pdf formátumban, a jövő évi változásokat piros színnel kiemeltük. A fogási naplók leadása a megszokott módon, személyesen az irodában történik, kizárólag a helyesen kitöltött és összesített naplókat tudjuk elfogadni. Reméljük a tájékoztatás kielégítő lesz így a horgásztársaink számára, az esetlegesen felmerülő további kérdésekre, a különböző elérhetőségeinken szívesen válaszolunk.

Utoljára, de nem utolsó sorban szeretnénk kedves horgásztársainknak
kellemes karácsonyi ünnepeket és fogásokban gazdag boldog új évet kívánni!