A versenyen készült fotók ITT megtekinthetők. 

GYERMEKNAPI HORGÁSZVERSENY 2020. 

A Mosonmagyaróvári Horgász Egyesület 2020. június 6-án rendezte meg az immár hagyományos Gyermeknapi Horgászversenyét a Rókadombi-tavon. A versenyen, minden várakozást felülmúlva, rekord létszámú gyermek vett részt, hiszen a két korosztályban kereken 40-en regisztráltak a reggeli gyülekezőnél. A sorsoláskor nem csak a helyeket jelző számokat, hanem péksüteményt és üdítőt is kaptak reggelire az ifjú horgászok. Emellett, hogy a halak se maradjanak éhesen, minden versenyző egy zacskó etetőanyagot is átvehetett. A helyek elfoglalása után 08:15-kor dudaszóval elkezdődött a verseny. A jó időben zajló megmérettetésen inkább az apróbb halak estek zsákmányul, jellemzően törpeharcsa, kis keszegek és kárászok kerültek a szákokba. Hamar eltelt a horgászatra szánt két óra. Következett az izgalmas mérlegelés, mely során kialakult a végeredmény. A gáláns támogatóknak köszönhetően mindkét kategóriában az első 5 helyezett horgászpalántát tudtuk jutalmazni értékes horgászfelszerelésekkel. 

A versenyen a következő végeredmény született: 

3 - 10 éves korosztály

1. ifj. Krocsány Gábor

2. Szabados Zafira

3. Cseh Vanessza

4. Baranyai Zoltán

5. Stengerl Júlia


11-14 éves korosztály

1. Pécskai Zalán

2. Szalay Ferenc István

3. Horváth Viola

4. Kertész Botond

5. Fekete Fanni 

Gyermeknap lévén pedig a helyezettek díjazásán kívül mindenkinek jutott egy kis ajándék, így tehát senki nem távozott üres kézzel a versenyről. Gratulálunk a nyerteseknek, és szeretettel várunk minden horgászni szerető fiatalt a következő versenyünkön, melyet augusztus végén rendezünk, ugyancsak a Rókadombi-tavon.

Szeretnénk nagy köszönetet mondani a MOHOSZ-nak, a TAKARÉKBANK Zrt.-nek, a Flex-Fény Kft.-nek, a Dubnicz Autószervíznek, a Dobos Horgászboltnak, és a Lipóti Pékségnek, a különböző támogatásokért, amelynek segítségével minden igényt kielégítő programot tudtunk nyújtani a versenyünkre kilátogató gyermekek és hozzátartozói részére!

KÖSZÖNJÜK!