Április 8-án az Egyesület megtartotta a házi halfogó versenyét. Hiába rendeztük előbb a versenyt, sajnos az időjárás nem kedvezett versenyzőinknek, a halak csak nem akartak horogra kerülni. A vezetőség számára öröm volt, hogy a tavalyi versenyzői létszámhoz képest jóval többen, 31 fő felnőtt horgásztársunk vett részt. I. helyezett Fekete Miklós, II. helyezett Walke Gábor, III. helyezett Ágoston Lajos lett.

Gratulálunk a helyezetteknek.Köszönjük versenyző horgásztársainknak, hogy részvételükkel erősítették közösségi programunkat.

Mészáros Mihály Horgász Egyesületünk elnöke egészségi állapota miatt kérte felmentését a tisztségéből. Sajnálattal szembesültünk kérésével. Az Egyesület minden tagja nevében megköszönjük és elismerjük a sok éven át, különböző tisztségekben végzett, eredményes, emberközpontú, tisztességes és példamutató munkáját.

Funkciójáról való lemondása miatt április 8-án rendkívüli közgyűlést kellett tartanunk, amelyen 43 horgásztársunk vett részt, s megválasztotta az új tisztségviselőit az alábbiak szerint.

Elnöknek: Frank Pétert, titkárnak: Gratzoll Lászlót, az 5 fős vezetőség új tagjának: Fülöp Szabolcsot, aki egyben a versenyfelelősi reszortra is megbízást kapott, a Felügyelő Bizottság új tagjának: László Tamás Balázst, aki az egyesületi honlapot is gondozza, a Jelölő Bizottság új tagjának Sipos Sándor horgásztársunkat. Mindnyájuknak jó munkát és sok sikert kívánunk.

A Mosonmagyaróvári Horgász Egyesület Vezetősége értesíti tagjait, hogy a tervezettnek megfelelően, a Bágger és a Rókadombi - tavakon szemétszedési- környezet-védelmi napot tartunk 2017. április 29.-én szombaton.
Gyülekezés a Bágger-tónál reggel 9.00 órakor,
ha lehetséges zsákkal és kesztyűvel. Itt osztjuk el, hogy kik mennek át a Rókadombi-tóra, s kik maradnak a Bágger-tónál.

Horgásztársaink minél nagyobb számú megjelenésére számítunk.