Aktuális egyesületi közlemények:

  • A Mosonmagyaróvári Horgász egyesület vezetősége tisztelettel elvárja az Egyesület tagjainak megjelenését a meghirdetett 2017. évi Közgyűlésére a melléklet meghívó szerint.
  • Egyesületünk honlapjának megújítása folyamatosan történik László Tamás Balázs horgász-társunk közreműködésével. A továbbiakban a honlap gondozását, frissítését is vállalja. Köszönjük fáradozását!
  • Szeretnénk, ha horgásztársaink a nagy fogásaikat, észrevételeiket, élményeiket, mások számára is érdekes-tanulságos, vagy éppen mulatságos történeteiket, véleményeiket, javaslataikat is eljuttatnák hozzánk. Így tudnánk érdekessé, életszerűvé, aktuálissá tenni honlapunkat.
    Kapcsolatfelvétel: E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Kettő egyesületi tagunk eredményes horgász-ellenőri vizsgát tett még 2016 évben. Fekete Miklós és Dobos Dávid horgásztársainkkal erősödött társadalmi halőreink létszáma. Sajnálatunkra Varga Ferenc horgásztársunk ellenőri megbízatását 2017. év januárjában visszaadta. Sok éven át eredményesen és lelkiismeretesen végzett munkáját megköszönjük.
  • Az Egyesület társadalmi halőrei jelenleg: Dobos Dávid, Fekete Miklós, Holényi József, Szilágyi Martin. A csapat összefogására, irányítására Fekete Miklós horgásztársunk kapott megbízást.
  • Örömmel értesítjük tagjainkat, hogy 2031. december 31-ig szóló időszakra, január első napjaiban megkötöttük a Bagger és a Rókadombi tavakra a haszonbérleti szerződéseket, melyek alapján továbbra is biztosítani tudjuk tagjaink számára a kulturált és élményt adó horgászati lehetőséget.
  • Köszönjük a szerződések létrehozásában a tavak tulajdonosait képviselő ügyvezető igazgatók nevezetesen, Kosár Tibor (VÜF Kft.) és Pollhammer Jenő (Movinnov Kft.) Urak konstruktív és segítő hozzáállását, támogatását, valamennyi horgásztársunk nevében.

Mosonmagyaróvár, 2017. február 3.